omslag_OG

 

 

Nuchter en prakisch boek over opdrachten vinden.

bestellen

Ons gedachtegoed ...

 ... in onze boeken en apps.

We houden van schrijven. Je helpt jezelf om je eigen gedachten op een rijtje te zetten en als het goed is help je er anderen mee.

Klik om te bestellen

Boek Opdrachtgever Gezocht

Acquireren als onderdeel van je werk. Verkopen speciaal voor professionals in de zakelijke dienstverlening die niet van gladde verkooppraatjes houden. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

 

Klik om te bestellen

Boek Opdrachtgever Tevreden

Van inhoudelijk expert naar adviserend partner. Inhoud alleen is niet genoeg, je mag af en toe ook je klanten verrassen en aan het denken zetten. Met de tips in dit boek zorg je dat de klanten jullie mensen zien als vertrouwde adviseur. Speciaal voor professionals in de zakelijke dienstverlening.

 

App met kaartjes, checklists en meer om te helpen bij acquireren als onderdeel van je werk.

App Opdrachtgever Gezocht

De beste tips uit Opdrachtgever Gezocht. Handige checklists als je een commercieel gesprek voorbereid bijvoorbeeld. Alle kaartjes bij onze trajecten, de mindmap met 100 commerciële mogelijkheden, het zit nu allemaal (tegen een bescheiden vergoeding) in je smartphone.

 

 

App met kaartjes, checklists en meer om te helpen vertrouwen en effect bij klanten te vergroten.

App Opdrachtgever tevreden

Hoe verdien je de titel van Vetrouwde Adviseur? Het komt uiteindelijk neer op wat je doet. In deze app vind je de beste tips uit Opdrachtgever Tevreden, alle kaartjes bij onze trajecten, checklists, videotips en meer. En omdat we denken dat het leven voor iedereen een beetje mooier wordt als we ons best doen om goede relaties te hebben en houden, bieden we je deze app gratis aan.

 

Klik om te downloadenToegift: De Kleine Kroko

Dit eboekje met een proeverij van onderwerpen die ons na aan het hart liggen, kun je hier downloaden.