Ons boek over opdracht-gevers tevreden houden 

kun je hier bestellen

 

Ons gedachtegoed ...

 ... in onze boeken en apps.

We houden van schrijven. Het helpt om je eigen gedachten op een rijtje te zetten. Vaak krijgen we te horen dat onze boeken makkelijk weglezen en vooral praktisch zijn. Daar zijn we blij mee, want ons doel is dat onze lezers er iets mee kunnen in de praktijk.

Bekijken op managementboek.nlBoek Opdrachtgever Gezocht - 2024

Opdrachtgever gezocht 2024 is officieel verschenen. Na 14 jaar en 12 herdrukken was het tijd voor geheel herziene en uitgebreide versie. Met nieuwe inzichten en veel voorbeeld dialogen. Met nieuwe onderwerpen als: omgaan met meerwerk en zinvolle online (koop)gesprekken voeren. Acquireren als onderdeel van je werk. Verkopen speciaal voor professionals in de zakelijke dienstverlening die niet van gladde verkooppraatjes houden.

Bekijken op managementboek.nl

Boek Opdrachtgever Tevreden

Van inhoudelijk expert naar adviserend partner. Inhoud alleen is niet genoeg, je mag af en toe ook je klanten verrassen en aan het denken zetten. Met de tips in dit boek zorg je dat de klanten jullie mensen zien als vertrouwde adviseur. Speciaal voor professionals in de zakelijke dienstverlening.

 

Boek Waarom Doen Ze Het Niet Gewoon

Zorg dat je consultants en techneuten opdrachtgevers vinden en tevreden houden.

Een boek voor de leiders van vakinhoudelijk sterke professionals. Hoe zorg je dat je mensen naast hun sterke focus op de inhoud ook ondernemend gedrag vertonen? Contact houden met klanten? En in structureel in praktijk brengen wat er in onze eerdere boeken staat?
Daarop heb je als manger een grote invloed. Maar hoe pak je dat aan op zo'n manier dat je mensen er ook zin in krijgen en het dagelijks gaan doen.

 

Bekijken op managementboek.nl

Boek Collega Gezocht

Hoe gebruik je de kracht van via-via? Als inhoudelijke professionals met trots en enthousiasme vertellen over hun werk en organisatie, wordt het vinden van nieuwe collega's een heel stuk makkelijker.
Bonussen voor het vinden van nieuwe collega's heeft maar beperkt effect. We delen in dit boek onze ervaringen, inzichten, tips en oefeningen die beter werken dan bonussen.

 

App met kaartjes, checklists en meer om te helpen bij acquireren als onderdeel van je werk.

App Opdrachtgever Gezocht

De beste tips uit Opdrachtgever Gezocht. Handige checklists als je een commercieel gesprek voorbereid bijvoorbeeld. Alle kaartjes bij onze trajecten, de mindmap met 100 commerciële mogelijkheden, het zit nu allemaal (tegen een bescheiden vergoeding) in je smartphone.

 

 

App met kaartjes, checklists en meer om te helpen vertrouwen en effect bij klanten te vergroten.

App Opdrachtgever tevreden

Hoe verdien je de titel van Vertrouwde Adviseur? Het komt uiteindelijk neer op wat je doet. In deze app vind je de beste tips uit Opdrachtgever Tevreden, alle kaartjes bij onze trajecten, checklists, videotips en meer. En omdat we denken dat het leven voor iedereen een beetje mooier wordt als we ons best doen om goede relaties te hebben en houden, bieden we je deze app gratis aan.

 

Klik om te downloaden

Toegift: De Kleine Kroko

Dit e-boekje met een proeverij van onderwerpen die ons na aan het hart liggen, kun je hier downloaden.