omslag_OG

 

 

Nuchter en prakisch boek over opdrachten vinden.

 

bestellen

Van Passie... ...Naar Praktijk

Goede beslissingen vragen om samenwerken van hoofd en hart. Je gevoel geeft je aan wat je wilt. Met je verstand zorg je voor verder invulling van je wensen. Maar wat nu als je niet zo goed weet wat je wensen zijn? Of als je heel goed bent in denken, maar nog niet zo goed met voelen (of omgekeerd)? Of als je "automatische piloot" even niet wil meewerken?

De Van-Passie-Naar-Praktijk Workshop (al jaren bekend onder naam Weet-Wat-Je-Wilt-Workshop) bieden we aan als open inschrijving.Twee trainers/coaches begeleiden een groep van maximaal 8 deelnemers. Het gaat over de balans tussen hart en ratio, tussen gevoel en verstand, tussen dromen en doen. Twee aaneengesloten dagen en een terugkomdag. Dromen met daadkracht.

Waarom deze workshop?

Deze workshop gaat over weten wat je wilt en zorgen dat je daar komt. Vanuit je persoonlijke kracht. Dat gaat over grote wensen (wat wil ik met mijn werk) en over kleine wensen (hoe krijg ik meer tijd voor ...).

Wat gaan we doen?

Verschillende werkvormen wisselen elkaar af. We werken onder andere met de creatiespiraal van Marinus Knoope. Ook krijgen je drijfveren aandacht. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Wat zorgt ervoor dat je 's ochtends de wekker zet? Met een aantal hulpmiddelen afkomstig uit onder andere NLP en TA krijg je meer inzicht in jezelf, je doelen en wat je soms belemmert om ze te halen.

Hoe doen we dat?

We gebruiken verschillende werkvormen; soms individueel, soms in subgroepen, soms gezamenlijk. De deelnemers uit eerdere trainingen vinden juist het werken in (sub)groepen en het elkaar coachen erg stimulerend. (Ook al geven sommige deelnemers aan dat ze daar voor de training soms tegenop keken)

Wat levert het je op?

Een betere verbinding tussen je hoofd en je hart. Beter weten wat jouw pad is, en hoe jij zaken voor elkaar krijgt. Je dromen duidelijk in beeld, met voors en tegens. En met een concreet plan om ze waar te maken.

Wat vinden deelnemers van eerdere trainingen?

  • Het verbaasde me na iedere cursusdag weer hoe je met "eenvoudige oefeningen" zoveel kunt bereiken. Dit is het beste cadeau dat ik mezelf in tijden heb gegeven. Ilse Minnema, Account Manager bij Rabobank
  • De "Weet Wat Je Wilt" workshop is heel inspirerend en zet aan tot concrete acties om dingen anders te doen of andere dingen te gaan doen. Martin Caron; Business Consultant GetronicsPinkRoccade
  • Als ik bedenk wat het me gebracht heeft, dan helpt het me focussen met mijn zoektocht naar meer mensgericht werk. Voor mij betekent dat het kunnen combineren van mijn analytisch vermogen met de meer menselijke kant die ik in mijn werk terug wil gaan vinden en het accepteren en in kunnen zetten van al mijn kanten, waarbij ik ook denk dat juist de combinatie goed is. Marcia van der Vlugt, ministerie van Verkeer en Waterstaat
  • "Allereerst klinkt de term vaag. Ik moet over een drempeltje om mij op te durven geven voor zoiets. Ook weet ik nog niet of ik dit wel op mijn C.V. zou zetten. Reden is heel kenmerkend weergegeven door 1 van de mede-deelnemers; wij stelden ons aan elkaar voor en hij zei "dus jij weet ook niet wat je wilt?". Dat gold voor hem, niet voor mij. Ik weet meestal heel goed wat ik wil, maar soms niet in welke vorm. Het is geen onzekerheidscursus, maar juist een workshop om je kracht op te zoeken en vooral vanuit daar de wijde wereld in te trekken. Heel positief, dus, terwijl de associatie heel gemakkelijk negatief wordt gelegd. "Weet wat je wilt" klinkt als een cursus voor iemand die niet weet wat hij/zij wilt, terwijl ik het heb gebruikt om -nog meer dan ik zelf kan- mijn kracht te zoeken. Heel diep in mij...." Rudy Oude Vrielink, manager bij GetronicsPinkroccade

Data en locatie

De training is in ons pand in Woerden. We plannen de data van de eerstvolgende training in overleg met de deelnemers zodra we zes aanmeldingen hebben. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen. We nemen dan ook altijd nog even contact met je op om op jouw specifieke situatie in te gaan.

Inschrijven kan door een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.te sturen. We nemen dan contact met je op over jouw specifieke situatie en wensen.

Meer weten?

Je kunt uiteraard ook even contact opnemen met Dreamfactory. Als je wilt belt één van de trainers je terug op een moment dat je uitkomt.

Meer weten over onze aanpak?

Kijk in onze klantenlijst, en laat ons weten wie je graag wilt spreken.

(Dan hoor je het ook eens van een ander...)