Ons boek voor
  managers:
  professionals
  commercieel
  in beweging
  krijgen

  kun je hier
  bestellen

 

 

Wat zeggen ...

... onze klanten?

De meest zinvolle en beklijvende training

Wij, als 7 koppig HPE-Team, zijn in een 18 maanden trainingstraject met Jan Willem van Dreamfactory 'gedoken', kopje onder gegaan? Echt niet, we kwamen telkens weer boven 😉 Ik moet Jan Willem een compliment maken, in 34 jaar dienstverband moet ik absoluut stellen dat dit, -van de vele trainingen die ik in deze periode heb gevolgd-, de meest zinvolle en beklijvende (ja, zoek die maar eens op!) training is die ik heb gevolgd. De diverse sessies hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we met zijn zevenen anders zijn gaan denken over hoe wij onze klanten op een veel betere manier van dienst kunnen zijn. Ik heb geen van mijn collega's kunnen ' betrappen' op een negatieve instelling tav deze training, jammer dat ie (bijna ?...) af is !
Arjen Hager, HPE

 

Het kan dus wél online

Goh wat heb ik een hoop energie gekregen van onze online teamdag gisteren. Gelachen en ook echt de diepte in, nogmaals: chapeau! Super interactief en persoonlijk. Wij zijn er blij mee.
Biance Küchler, Manager van team Klant en Markt van Ipse de Bruggen

We gaan geen beer meer uit de weg

Samen met Anique hebben we de ‘croco’ training doorlopen, een traject waardoor work21ers heel anders naar commercie zijn gaan kijken, ervaringen worden gedeeld, successen gevierd en het heel leuk blijkt te zijn hierin samen te ontwikkelen en groeien en onze klanten nog beter kunnen helpen.
Gonny Vink, Work21

Petje af voor mensen online betrekken

Ha JW, ik wil je nog even laten weten dat ik zeer onder de indruk ben hoe je onze groep online begeleidt. Ik maakte me echt zorgen of de training in de online versie wel effectief en leuk zou zijn. Maar het gaat heel goed!. Hoe jij met Zoom omgaat en iedereen online betrekt en laat oefenen vind ik werkelijk boven verwachting goed, petje af!
Rick van Lent, Business Manager bij Andarr

Verkopen vind ik een vies woord

Ik was zeer sceptisch over netwerkgesprekken. Verkopen vind ik een vies woord. Verkopers vind ik van die lastige mensen die alleen maar voor eigen gewin dingen doen. Maar op deze manier met mensen spreken, netwerken en mooie dingen samen doen geeft energie en is voor mij wel een eye-opener. Eigenlijk weet je het wel. Het is alleen zo dat je het in de waan van de dag niet doet. 
Edwin van Putten - Bostec

Online is leuk

Hi Anique, Erg leuke online-training! Leuke opdrachten, heeft ons zeker aan het denken gezet. Ook de breakouts (en de korte wandeling al helemaal) gingen goed. Ik zie uit naar de volgende training, bedankt! Groeten, Jara
Jara Kloos - Synechron

Opdracht gescoord

"Hoi Harriet, Zoals je ziet ben ik m'n geheugen aan het opfrissen door 'Opdrachtgever gezocht' weer eens door te lezen. En toen moest ik aan jou denken en de boeiende manier hoe je destijds de training verzorgde. Terugkomend op de trechter principes, deze krijgen steeds meer een vaste plek en worden steeds verder aangescherpt. Afgelopen jaar heb ik met een collega een mooie opdracht gescoord, mede dankzij de opgedane kennis uit de cursus. We zitten nu in de uitvoering en zijn lekker druk. (On)bewust groeit m'n netwerk lekker door en krijg is steeds meer vragen over m'n expertise wat weer leidt tot leuke gesprekken, adviezen en werk. Al met al ben ik blij met de opgedane (praktische) kennis en wilde je dat even laten weten. Fijne avond! Groetjes Marco."
Marco - Movares

Het is gewoon een onderdeel van mijn werk geworden

Je hebt me een veel zwaardere brug aangereikt tussen inhoud en sales, ipv het kleine loopbruggetje dat ik had. Ik heb commercie meer aan boord getrokken; en toen vervolgens het woord commercie weg gedaan; het is gewoon onderdeel van mijn werk geworden.
Menzo Meijer - Quint Wellington Redwood

Al veel trainers gehad, maar...

Anique, heel veel dank voor alles. Ik heb in mijn carrière al heel wat trainers en begeleiders langs zien komen maar moet jou oprecht een compliment maken voor de manier waarop je de dag hebt georganiseerd en uitgevoerd. Ik vind je een geweldige professional en natuurlijk een geweldig mens. Echt iedereen krijgt positieve energie van jou.
Chris Bergholtz - Nuffic

Weer zo'n salestraining, dat gaat niet werken...

Op de kop af een jaar geleden is Dreamfactory begonnen met een groot aantal van ons enthousiast te krijgen voor het voeren van salesgesprekken en met het aanreiken van allerlei praktische tools en technieken om klanten te verleiden met ons in zee te gaan. Mijn eerste reactie: “hmm, weer zo’n sales training, daar heb ik er al een hoop van gehad, gaat niet werken, is niet mijn ding, maar goed ik doe wel mee”. Deze ochtend heb ik van 2 verschillende organisaties in Maastricht de toezegging gekregen dat ze met ons in zee willen. Een manager kent ons al van haar vorige baan, de ander is de directeur van een bouwbedrijf die we hebben leren kennen toen we bij een corporatie werkten. Van netwerkgesprek naar koopgesprek dus. Ondanks dat ik de technieken nog lang niet allemaal beheers en ze ook nog eens regelmatig in de verkeerde volgorde toepas of soms zelfs vergeet (sorry Maarten), zie je dus dat het werkt. Mijn tip: gewoon doen, oefenen, op je bek gaan, en nog een keer doen.
Fred Verhoog - P5COM

Houvast

Dankjewel voor de kaartjes, ook in Zweden een ontzettende houvast! 
Tom van Eerd - Deloitte voorheen Kirkman Company

Online echt verbinding

van harte dank voor het materiaal en voor de fijne training, Maarten! ik heb vandaag online lesgegeven en heb een aantal technieken gebruikt, zoals samen een strand getekend, de incheckronde gedaan aan de hand van de dieren foto’s en de deelnemers wandelen gestuurd. Het was heel fijn om te zien hoe het écht lukte om die verbinding te realiseren.
Linda Hoeben - TA expertise centrum

Zoveel eyeopeners

Ook ik kan Jan Willem van de Dreamfactory enorm aanbevelen. Zoveel eyeopeners, heb er dagelijks nog wat aan.

Rien Bosma - BosmaConsulting.nl - (Kent Dreamfactory van een traject bij KPN Consulting)

Open sfeer van fouten mogen maken

Het was een prettig traject waarbij een open sfeer ontstond om in de geborgenheid van de groep te proberen (en fouten te mogen maken) en samen te zoeken naar verbetering. Dit heb ik als waardevol ervaren en komt zeker door de goede begeleiding van Karin.
David (consultant/project manager) - RoyalHaskoning Waste Water

Trusted Advisor

De Trusted AdvisorA training is voor mij een voorbeeld van hoe je training met praktijkervaring verbindt en daarmee resultaat bereikt
Stijn de Keijzer - Capgemini

Combinatie van veiligheid en praktische tips

De combinatie van veiligheid en praktische tips brengt echt rendement in de praktijk.
Mw Stegeman, Stichting Duinhage

Begin met de Wondervraag - Het werkt echt!

Door eerst met de wondervraag te beginnen, wordt het daarna veel makkelijker om met je eigen oplossing te komen en achterhaal je beter de echte redenen van de klant in een koopgesprek. Het werkt echt!
Vreelandgroep - Remco Rosmulder

Commercie, ik ben het zelfs leuk gaan vinden!

Knap gedaan, deze training heeft mijn reserveringen tegen commerciële trajecten weggenomen. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden!
Willem Kieviet, projectmanager bij Van Aetsveld

Ja dit is goed, dat gaan we doen

Je krijgt het voor elkaar dat we niet alleen tijdens de training denken ‘ja dit is goed, dit gaan we doen’ maar ook daarna. Hoe je dat doet vind ik knap. We hebben het regelmatig over de 70-20-10 theorie en dan denk ik aan jouw training als goed voorbeeld daarvan.
Rineke de Voldere- Opleidingsdeskundige bij Bright Alley - Conclusion

Lekker concreet

Dreamfactory is lekker concreet, zorgt dat er echt iets gebeurt. Ze maken bezieling tastbaar.
Manager UWV