Nuchter boek over  trots uitdragen en daarmee collega's vinden.

bestellen

De diensten...

... waarmee we je organisatie graag helpen

Onze specialiteit is om de inhoudelijke specialisten in een organisatie in beweging te krijgen. Af en toe proactieve actie nemen, in plaats van af te wachten tot de klant een vraag stelt. Zorgen dat ze aandacht geven aan hun netwerk, en lastige gesprekken met klanten niet uit de weg gaan.

In onze aanpak en onze boeken hebben we dat in twee overlappende gebieden opgedeeld:

Inhoudsdeskundigen betrekken bij het vinden van (herhalings) opdrachtenDe oranje tab hierboven gaat over het leveren van een bijdrage bij het vinden van voldoende mooie opdrachten. Veel inhoudelijk sterke professionals hebben weinig affiniteit met het commerciële deel van hun werk. Anderzijds zijn zij de ideale verkopers. Zij kennen immers de klanten waar ze voor werken. Hoe zorg je dat professionals commercieel in beweging komen? Hoe zorg je dat professionals ondanks al hun drukke werkzaamheden en soms frisse tegenzin bij het woord acquisitie een actieve rol gaan spelen bij het vinden van nieuwe opdrachten? En het nog leuk gaan vinden ook?

De rol van vertrouwde adviseur krijgenEn als je een opdrachtgever hebt, hoe hou je die dan? Of voor stafafdelingen: hoe zorg je dat je interne klanten je serieus nemen? En je op tijd betrekken bij hun plannen?

Om een klant tevreden te stellen, is meer nodig dan inhoudelijke deskundigheid. Hoe verdien je zijn vertrouwen? Hoe zorg je dat je opdrachtgever de professional en zijn adviezen serieus neemt? Zodat je een relatie krijgt die langer duurt dan deze opdracht? Wij noemen dat onderdeel van het werk: "leidingnemen". We helpen professionals en hun leiders er graag bij. Zo houd je Opdrachtgever Tevreden>>

Nieuw boek, al niet meer zo nieuwe dienst: Collega gezocht

Netwerken is uiteraard een belangrijk onderdeel bij zowel het vinden als tevreden houden van klanten. En het is ook een belangrijk deel als je wilt dat jouw professionals actief mee(net)werken bij het vinden van nieuwe collega's. Ook daar helpen we je graag mee. Het bijbehorende boek heet: Collega Gezocht.